søndag 30. desember 2012

Nyårsbord, duka dig!

Vi hoppas att eran jul har varit fantastisk! Vi hoppas att mellandagarna har varit så lugna och sköna som ni har velat ha det, och att magen nu är full av god mat och söta julkakor! Vi vet att det är många som snart börjar fokusera på något nytt, och det ser vi verkligen också fram mot, för det är något extra med att få ut julen och få in system och ordning igen! En bra sak med januari är att vi får en våldsam iver att starta det nya året med ordning och reda i hus och hem - ut med det gamla och in med system!

Men, innan januari signaliserar sin ankomst;
Det finns ju ännu lite tid kvar till mysfokus, och i morgon är det så klart tid för självaste nyårsafton!
Är du en av de som tycker nyårsafton är en av de finaste kvällarna på året, och som planerar länge i förväg så att kvällen ska bli perfekt till 110% ? Eller är du en av de som tycker att denna kvällen hellre ska innebära att vara ihop med dina nära och kära, god mat och skön stämning? Hur man än gillar att avnjuta nyårsafton så vet vi att det är många som gärna vill duka bordet lite finare just den kvällen. Kanske några extra fina ljus, eller göra sig bryet med att skriva bordkort?

De här bilderna är från vårt inspirationsmagasin, våren 2012
- det kan kanske ge några idéer till nyårsdukningen ändå?


Hur du än dekorerar bordet ditt på nyårsafton, så hoppas vi att du har lust att dela ett foto av detta med oss! Du kan gärna dela en bild av fjolårets bord också, om du vill dela tips och inspiration med oss redan nu. Lasta upp en bild på Instagram och tagga det med #nillenewyears2012 eller lägg ut en bild på vår facebooksida - vi LÄNGTAR till att se vad ni delar! 


Det enkla är ofta det bästa!


På nyårsafton ska vi också dela ut det sista av de fyra presentkorten på 3000 kr vardera, i vår julkalender, så om du inte har nominerat någon än, klicka in på våran norska sida och skriv en liten text om varför just den personen förtjänar att starta 2013 med ett stort presentkort från nille i handen.

Vi delar också ut det sista presentkortet i förbindelse med våran utmaning på Instagram på nyårsafton, så dela bilder, tagga oss (@nillenorge), så är du med i vår utkoring! Vi längtar efter att se vad ni visar fram!
Ett nyårsbord i grått vitt och guld 
- vilka färger ska du duka ditt nyårsbord med?Vi önskar dig och dina ett fantastiskt nyårsfirande!


PS: Har du deltagit i vår stjärnservis-GIVEAWAY?
Om inte, klicka in på sidan och skriv en kommentar, så är du med i utlottningen av en liten mellandagspresent från oss!
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar