tirsdag 11. desember 2012

Soffamys med Justin Bieber!

Pop-prinsen Justin Bieber har varit en stor succé i våra nillebutiker - och nu så här två veckor före jul har vi lanserat de populära sängkläderna med Justin Bieber för andra gången på kort tid. Detta är utan tvivel den mest önskade julklappen - och om du vill sätta klorna i godbiten, måste du nog skynda dig!
Justin Bieber kommer till Sverige!
Vi är så lyckligt lottade att självaste Justin Bieber kommer till Sverige i april 2013, och ska ha två konserter på Globen i Stockholm den 22:a och 23:e april. Något säger oss att det kommer att bli total hysteri i Sveriges huvudstad!

I det sammanhanget -och nu avslöjar vi en hemlighet här! - kommer vi att få in ännu mer Justin Bieber produkter till alla Beliebers där ute!
Ta med deg Justin Bieber i soffakroken!

Det närmar sig jul, och vi önskar att glädja er, våra fantastiska blog läsare som antingen har en Belieber där hemma eller som själv är en Belieber. Något av det vi kommer att lansera av Justin Bieber produkter efter nyår är bland annat två olika fleece plädar. Vi har slagit klorna i en av vardera av dessa plädarna, och nu vill vi att två av er där ute ska få var sitt Justin Bieber fleece pläd! De lyckliga vinnarna får därmed dessa fina plädarna hem till sig, länge före vi lanserar de i våra butiker!Gör så här för att vara med i tävlingen;
Gå in på vår norska blogg och lägg in en kommentar där du svarar på:

Vad gillar du allra bäst med nille?

(Kom ihåg att lämna ditt namn och email så vi hittar tillbaka till dig)
Som svensk tävlar du på vår norska blog.


Vi lottar ut en vinnare med hjälp av random.org, så här är det ingen som blir favoriserad!


Är du redo till att ha en riktig mysstund i soffan med Justin Bieber?

Då vet du vad du måste göra:
Delta i vår lilla exklusiva give away!


Dela gärna detta inlägget med dina vänner genom att trycka på en eller flera av tjänsterna här under!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar