lørdag 1. desember 2012

Äntligen; Nu kan du köpa LEGO på nille!


För några månader sen fick vi veta att vi äntligen skulle få börja sälja LEGO i våra nillebutiker, och vi har verkligen längtat efter att få berätta det för er! LEGO är verkligen en leksak som många barn älskar, och faktiskt så är det ganska många vuxna fans också! Det är ju inte så konstigt, den är ju bara bäst! Man måste vara systematisk, tänkande och kreativ - samtidigt som det är underhållning och att man skapar något nytt. En helt suverän kombination, eller vad tycker du?

Lego Friends kan du köpa på nille
Ryktena påstår att Lego Friends (se bilden under) är så himla populärt att det snart är utsålt hos många av våra konkurrerande kedjor. Och vi vet att Lego inte har några fler i denna serien kvar på sitt huvudlager, så då är det lite extra kul att kunna reklamera med att vi har tagit in massvis av detta härliga Lego-setet. Det blir nog inte tomt på en gång, så om du är på jakt efter de populära Lego Friends paketen vet du alltså vart du ska gå för att få tag i de! ;)

En liten fun fact till er:
Visste du att Lego har producerats, i den form vi känner till idag, ända sen 1949! Då snackar vi verkligen om leksaker med lång hållbarhet! Med andra ord; dina barn kan prata om, bygga och pyssla ihop med sina mor -och farföräldrar idag, eftersom alla känner till Lego-konceptet, och så kan barnen pyssla med Lego om några år till, när de själva har fått barnbarn - får då antar vi att Lego fortfarande är lika populärt. Det är en leksak som har förmågan att bygga band mellan generationer!

Lego är roligt att ge bort. Lego är roligt att få i present. 
Och viktigast av allt; Lego är roligt att bygga och leka med, oavsett ålder!

Vi önskar Lego och fans välkomna till våra julfyllda butikshyllor! 
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar