torsdag 29. november 2012

Vi älskar erat engagemang för julservisen!

Det är otroligt roligt att se erat engagemang för våra nya serviser!

Ni älskade vår nya julservis Elegant - och gick amok när vi hade giveaway på den på vår norska sida. Ni var väldigt ivriga på vår röda servis också - och idag kan vi avslöja vem som blev den lyckliga vinnaren i den giveawayen! Vi har använt tjänsten random.org för att lotta fram en helt tillfällig vinnare, och nederst i detta inlägg kan ni se vem den lyckliga vinnaren blev!
Eftersom ni är så snälla och engagerar er så mycket sätter vi igång en ny GIVE AWAY igen! Denna gång är det vår fina God Jul servis vi vill ge bort till en lycklig vinnare, och premien består av 4 middags tallrikar, 4 koppar och 4 frukostassietter, och i tillägg får du 2 paket med matchande servetter.


God Jul servisen är en komplett middagsservis, och vi har presenterat samtliga delar av God Jul på vår facebooksida - ta en titt här! Vi har själva blivit så himla förtjusta i den här servisen att vi helt enkelt tycker att den är en av årets trevligaste julklappar. Vi kan med glädje berätta att vi kommer att ha denna servisen inne i många år framåt, det vet vi är ett glatt budskap till alla er som har lust att samla på den.
Kanske just du är en av de som vinner de första delarna av servisen i vår give away? För att delta i utlottningen behöver du bara skriva en kommentar med ditt namn och epost adress på vår norska bloggsida. Berätta gärna också varför just du vill ha den här servisen! Vi korar en vinnare i mitten av nästa vecka.

Men, du undrar säkert vem vinnaren av den röda stjärnservisen blev?
Vi har den glädjen att gratulera...


                                                                                            Hilde B.J - Grattis!


Innan 2012 går över i 2013 har vi många fler spännande planer 
för våra vänner i sociala medier, så häng med!

Längtar du till jul?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar