mandag 26. november 2012

Behöver du tips till årets julkalender?

En ny månad står snart för dörren, och detta är inte vilken månad som helst. Det är självaste julmånaden! En månad full av spänning och förberedelser. Praktiska göromål och julavslutningar. Förväntningar och glädje. Vi älskar julen, och vi tycker extra mycket om julmånadens förberedelser och uppbyggande av alla förväntningar.


Julkalenderbutiken, det är vi det!

En viktig sak för många barn och vuxna under julmånaden är att ha en egen julkalender. Vi får ofta höra av våra kunder att ni är så glada för att ni hittar så många bra kalendersaker hos oss på nille, och idag ska vi ge er några tips till vad ni kan fylla eran julkalender med. Här hittar ni massor med bilder av småsaker att använda till kalendern, men vi har också lust att ge er andra alternativa tips - saker som inte kostar en enda krona!

Vi hoppas att ni blir inspirerade!

Vi har ett eget board på Pinterest Julstämning - Advent, och om du tittar in där får du förhoppningsvis många tips och idéer på hur man kan göra en kreativ och fin julkalender, på ett lite mer originalt sätt än det vi är vana med. Och utan att det nödvändigtvis behöver vara varken avancerat eller svårt, det är väl bra? 


Se bara på bilden här under:
Ett snöre, 24 grå papperspåsar, lite tråd och 24 klädnypor
Enkelt och väldigt dekorativt - vi älskar det!

Bilden är pinnad från vårt pinterestboard 
och bilden är pinnad härifrån

Som ni ser om ni tar turen inom vårt pinterestboard som vi har linkat till ovanför så är det fantastiskt mycket man kan göra, bara genom att göra själva inpackningen av kalenderpaketen på ett lite mer kreativt och spännande sätt än det vi är vana med. 

Vi har också ett board på Pinterest som vi har kallat Julstämning - Paket och inpackning. Där har vi samlat ihop olika bilder på hur man kan packa in kalenderpaketen och julklappar generellt - och det är mycket fint att göra med enkla metoder.


Se bara på bilden under; 
En kvist utifrån, pynt till kvisten - gjort av papper och paket som är fint inslaget. 
Ett förtjusande stilleben och fantastiskt inspirerande - vi älskar det!


Bilden är hämtad från vårt Pinterest-board; Julstämning - Paket och inpackning
- och bilden är pinnad från BoligplussVi hämtar som vanligt mycket inspiration från bloggvärlden, och idag är det speciellt två norska bloggar vi har lust att framhäva. Båda dessa bloggarna tar för sig alternativa paket till en julkalender, och eftersom vi är upptagna av att det inte ska kosta massor av pengar för att vara bra, tycker vi att såna kalendertips är jättefint! 

Först visar vi fram den fina inredningsbloggen Mrs. Hardy och hennes inlägg Julkalender med aktiviteter, och hon visar inte bara fram bra förslag på aktiviteter man kan göra med barnen men också en pdf-bild av alla aktiviteterna hon har valt till sig och sina barn, så att du kan skriva ut det och välja de aktiviteterna du gillar bäst till din egen kalender.


Varför inte göra en aktivitetskalender till barnen?
Mrs. Hardy visar exempel på hur det kan göras.


I den fina bloggen som Susanne Kaluza har, går hon rakt på sak i sitt inlägg Detta kan du lägga i barnens kalendrar. Hon tipsar inte bara om vad slags aktiviteter du kan lägga i kalendern, men hon ramsar också upp i en fläng saker inom olika kategorier. Några praktiska, några aktiviteter, några leksaker, något ätbart och ännu mera. Vi rekommenderar att du tar en titt på hennes blogg!Behöver du tips på vad du ska fylla kalendern med?
Ta en titt på Suzanne Kaluzas blogg - där får du många goda tips!


Vad ska du fylla din kalender med?
Blir det presenter, aktiviteter eller något ätbart?

Om du vill ha tips på nåt av det utval vi har i butikerna av kalendersaker, kan du ta en titt på bilderna under. Se också hela albumet på vår facebooksida, för många många fler bilder!Vad tror du blir julkalender favoriter hos dina barn?


Om du har tips på fina och kreativa julkalenderpaket,
dela gärna med dig till oss genom att skriva i kommentar fältet vårt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar