lørdag 15. desember 2012

Vi älskar att ha julverkstad!

När glöggen står på svag värme på spisen och den härliga lukten sprider sig i huset, då kommer vi utan tvekan i julverkstads humör! Risgrynsgröten sattes igång tidigare idag och står nu och gottar sig i ugnen på gammeldags vis - och allt ligger till rätta för några timmar med kreativt julpyssel för stora och små.

Julverkstad är verkligen något av det mysigaste som finns. Allt som finns i huset av "hobbysaker" tas fram; saxar, glitter, lim, papper i oändliga varianter, filt, nål och tråd - och detta är bara ett litet utval av allt vi pysslar med.
Huset fylls av familjemedlemmar, vänner, stora, små, gamla och unga, och kreativiteten får flyta fritt! Någon lagar tomtar av gamla toalettrullar, andra lagar dekorativa julhjärtan. Barnen limmar och strör på glitter, och gör julkort till en familjemedlem - eller kanske till en hemlig vän? Praten och skrattet går av sig själv. Snart är det jul!

Julverkstad är otroligt mysigt och vi samlas och skapar något ihop;

äkta julstämning! Att huset är fullt av julglitter (och har en förmåga att dyka upp på de märkligaste ställen i evig tid) är bara en del av charmen, och får oss att tänka över hur lite det är som ska till för att få dagarna att glittra lite extra.


Arrangerar du julverkstad för dina kära?Dela gärna linkar till blog inlägg som ni har skrivit om saker ni har lagat till jul, en julverkstad ni har haft eller annat ni gärna vill visa oss! 

Och har du inte blog, men ändå vill visa oss dina bilder; gör det på vår facebook sida!PS:
Har du kommit ihåg att nominera en du tycker förtjänar ett presentkort från oss på hela 3000 kr? Klicka på vår norska facebooksida och nominera en du vill överraska innan jul!Det finns så många vardagshjältar där ute, och vi vill visa fram de för alla!
God helg!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar