mandag 21. januar 2013

Vårens nillefärger är här!

Januari går mot sitt slut och vi har lust att fresta er lite med några av vårens härliga fräscha och friska vårfärger i dagens blog inlägg. Inrednings- och modevärlden har under stora delar av vintern frestat oss med nyheterna för 2013, och det är många som påstår att lila är en färg vi kommer att se massor av under året som kommer. Vi tror att en smakfull sjögrön också blir en av årets mest spännande färger. Dessa två utgör tillsammans en liten del av våra härliga, nya ljusfärger.

Nu är vi nyfikna på vad du tycker om våra vårfärger!

Vi ser ofta att färger är på frammarsch, och detta gäller både inom inredning- mode- och faktiskt också matfronten. Många väljer att ha en neutral bakgrund, som till exempel vit eller en annan svag och harmonisk färg, och på det sättet har man oanade möjligheter att piffa upp allt med kuddar, ljus, dukar
och andra små färgbomber här och där i hemmet.

Det är skoj att kunna leka med de olika färgnyanserna - och här har vi satt ihop några collage med lila toner och gröna toner, kombinerat med en del inredningsprodukter som kommer att finnas på nille under månaderna som kommer.

Vad tycker du om våra nya färger?I våra vårfärger finns det alltså både grönt och lila, och ett brett spektra av dessa färger är inkluderat - men det är ju så klart inte allt vi har att bjuda på! Hos oss finner du också något blått, grått och beige - och det vi tycker är så härligt med dessa färger är att de passar så bra ihop med varandra och kan därför lätt användas ihop eller var för sig. 

Här är en bild på det du kan hitta i butikerna just nu - gillar du det du ser?

Nu när våren är på väg in i sin sista halvdel, 
och vi med små steg närmar oss våren, 
är det trevligt att kunna fresta med något som du kan förvänta dig i butikerna framåt i tiden.

Vad blir DIN vårfärg?


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar