onsdag 9. januar 2013

Härliga årstider!

Nu är vi igång med januari och 2013 har börjat falla på plats hos de flesta. Idag vill vi visa vår tacksamhet till de olika årstiderna. Vi visar fram bilder som låter oss drömma om en ljus och härlig vår - men på samma gång har vi heller inte riktigt lust att släppa taget på den fina årstiden vi är i nu. Hoppas ni gillar det ni ser!
Snö som smälter, gräset som försiktigt tittar fram under snön, snöfria men våta vägar, och så småningom slipper man klä på sig så mycket när man går ut. Det blir ljusare och ljusare dagar! Vi längtar massor!

Fördelen med att bo i ett land med alla fyra årstiderna är att man kan njuta de olika årstiderna på dess eget sätt. Vi tillpassar oss och lever efter den. Vi gör det bästa av varje årstid och lär oss att njuta av varje säsong fullt ut.


På våren kastar vi kläderna och njuter av att se träden knoppas och bli gröna. Under sommaren är vi mycket ute, både hemma och på stranden. Familj och vänner samlas för fina kvällar ute. När hösten kommer drar vi oss inomhus igen, njuter goda middagar i trevligt sällskap, med levande ljus och något varmt i kopparna.

Det verkar som att årets hetaste trend, om vi ska tro våra följare på facebook är stjärnor. Stjärnkuddar, stjärnbrödkorgar, stjärngrillhandskar, stjärnservetter och stjärnryor...

Är du också ett stjärnfan?
Så var det vintern då, den årstiden vi är mitt i just nu. En sav delarna vi gillar allra bäst med vintern är att njuta naturens klara och kalla luft ute, leka med barnen eller åka på en härlig skidtur alldeles ensam. Känslan när man sen kommer in kall och lycklig, värmen stiger av en kopp varm choklad eller te, man kryper ihop under en filt i soffan och bara njuter. Känna värmen från kaminen som är så skön, och så klart; ha favoritkuddarna perfekt placerade i soffan på sitt eget lilla vis. Lycka!
Om du vill se fler nyheter och erbjudanden som finns i våra butiker nu kan du ta en titt på årets första nillekatalog! Du finner den under fanan "Veckans erbjudande" här på blogen - eller så kan du klicka här så kommer du direkt tll katalogen.Vilka trender tror du att vi kommer att se under året som kommer?

Vi ser verkligen fram mot allt som 2013 har att bjuda på!
1 kommentar: