tirsdag 19. februar 2013

Vi ♥ bloggar!

Vi bara älskar att drömma oss bort i bloggvärlden och bli inspirerade av andra. Med så många duktiga och kreativa bloggare där ute, känns det som om det finns en hel värld att välja ur.

En del är snälla och skickar länkar till sina bloggar, där de har använt produkter från vårt sortiment. Andra är mer försiktiga och bloggar bara för sig själv och sina följare.

Vi kommer ofta på oss själva med att bli helt från oss av glädje och beundring när vi ser vad ni skapar med små medel. Ibland är det produkter från våra butiker, andra gånger är det bara ren och härlig inspiration från andra.

Det enkla är ofta det bästa!

Den här gången hittade vi bland annat Stines blogg, och hon har samlat ihop fina fräscha våraktiga färger. Se, med tre ljus, en dekorations sten, två ljuskoppar och ett vackert fat blev detta ett dekorativt ljusfat. Härlig inspiration, eller hur?
Tio ljus och lite grov tråd – blir vacker och klassisk dekoration i sig själv!Kronljusen är så fina, och inte bara i ljusstakar, men också som dekoration i sig själv – som ni kan se här. Samla ljusen i en eller flera färger, knyt ihop med fin tråd eller vackert band, och sätt de i en korg eller en glasburk som pynt på köksbänken eller varför inte i fönstret? Men tänk på att när vårsolen tittar in genom fönstret kan ljusen lätt bli mjuka och konstiga i formen.

Knyt ihop flera kronljus – och ge bort de som en supergullig gåva till värdinnan när det är tjejmiddag, eller varför inte ge det till dig själv?

Ljus + servetter + lite kreativitet = dekorativa ljus på ett – tu – tre!

Ett annat kreativt sätt att använda ljus på, som vi hittade på Marlees verden är att göra decoupage av servetter på kubbljus, då skapar du på ett enkelt sätt en ny och alldeles egen design på ljusen. Vi har erfarenhet av att man ofta har kvar 1-2 servetter från ett paket, och har inte nog många till middags gästerna. Istället för att kasta de, använd de hellre till att dekorera ljus med! Se så läckra de här blev!
Vi fortsätter att drömma oss bort i blogg världen, och delar mer än gärna med oss till våra fina följare, av era allra bästa tips. Vi tar gärna mot tips från er!

Har du lust att få lite inspiration om dekoration, stilleben, ljusfat eller dukning av bord från oss? Ta en titt på vår Nilleblogg och välj Inspiration fanan, eller läs den här på en gång: Inspiration Vår-katalog!


Har du några inspirerande bilder och idéer du vill dela med oss?
Har du lust att tipsa om din egen eller en annan kreativ blogg som du tycker vi borde ta en titt på?

Dela gärna med oss i kommentarfältet här på bloggen!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar