fredag 22. februar 2013

Bloggarna testar hudvård!

Vi är otroligt stolta av våra hudvårdsprodukter som vi har producerat själva, och blev nyfikna på vad ni, våra fina kunder tycker om produkterna. Vi har producerat 4 olika hudvårds serier - och ville låta er testa de - och ge oss ert ärliga svar.

I oktober 2012 skrev vi ett inlägg på vår norska blogg, där vi berättade att vi önskade bloggare som kunde testa våra produkter. Vi satte ihop 4 olika produktpaket, och 3 av vardera - eftersom vi ville att totalt 12 bloggare skulle testa det produktpaketet de själva ville. På det viset fick vi flera testare av samma hudvårds paket - för att få flera nyanser och svar om produkterna. För det är en av de viktigaste orsakerna med att låta er testa; Vi vill ha ärliga svar för att kunna förbättra våra produkter - för att vi vill erbjuda så bra produkter som över huvud taget möjligt - utan att det ska gå ut över kvalitet och pris!Med så många testare måste man nästan räkna med att någon faller av, glömmer att blogga om de, eller kanske de helt enkelt inte gillade produkterna, eller helt andra orsaker. Det gör inte så mycket att vi inte har fått svar av alla än. Mer än hälften har bloggat om produkterna - och vem vet, det kanske till och med kommer ett uppföljnings inlägg med de resterande bloggarna?

Låt oss nu presentera våra duktiga bloggare, och deras svar. Ni får några citat från deras blogg poster - och vi länkar självklart in till deras bloggar och inlägg, så att du kan läsa testet i lugn och ro på egen hand.

Första testperson ut är Linn Christin från Porsgrunn, som har bloggen Mitt Lykkelige Liv. Hon har testat serien "Olive Care", som består av bland annat peeling gel, shower gel och body butter. Linn Christin är jättenöjd med alla produkterna, och skriver att hon kommer att fortsätta använda denna serien. Det är så himla roligt att få ett sådant svar! Du kan läsa hela testet på norska på Linn Christins blogg.
Bente från Ålesund, bloggar på Unwods juleglede och hon ville testa serien som vi har döpt "Sweet Flower Garden". Bente är inte bara nöjd med innehållet - men också produkternas utseende. De är ju jättefina att ha framme, som Bente har det på toaletten i sin mysiga stuga. Var hade du placerat dessa produkter? De är i alla fall alltför fina för att gömma undan i ett skåp.

Fina och dekorativa Sweet Flower Garden!

Vi fortsätter bår blogg resa och fröjdar oss över alla era fina svar. Det skulle bara fattas om det var någon som produkterna inte passade så bra för - och om det skulle vara så, finns det inget som är bättre än att vi får höra om det. Christine från Loddefjord skriver bloggen Christines Bloggerier - och hon har kastat tärning och tärningen landade på 3 prickar. Christine testade också Olive Care serien och har varit konstruktiv i sina svar till oss om produkternas konsistens och effekt och konkluderar med att de inte passar till hennes hud, och att doften kan verka lite stark för de som är känsliga mot sådant. Vi älskar ärliga svar och tar detta med oss för att förbättra produkterna.Fantastisk handkräm!
Vi älskar också när ni är nöjda och entusiastiska, därför har vi helt enkelt valt att citera Eva Kristin som står bakom bloggen Lillebøllas Foto & Skriblerier. Hon har testat handkrämen och är supernöjd med den "Jag kan bara säga en sak om den handkrämen: FANTASTISK!! Den torkar fort in i huden, den kladdar inte och den luktar inte! Supernöjd - och jag har redan använt upp den! När det är tomt kommer jag att köpa mig en ny! Kan verkligen rekommenderas!" Hon fick dessutom samtliga Clean Handsoap hemskickat. Läs hela hennes blogg inlägg "Tester produkter fra Nille" här.

Bloggen Salige Lavendel skrivs av Ann Helen från Mandal och hon har fått den flytande tvålen Clean Handsoap - Fresh Lavendel. Hon har jämfört de med andra tvålar från livsmedelsaffärer och tycker att denna är väldigt bra, och lite annorlunda eftersom den är genomskinlig. Hon blir faktiskt inte lika torr på händerna av denna som hon blir av de andra, och det är ju väldigt bra! Hon tycker att lukten inte riktigt motsvarar lavendel, men är nöjd ändå, för den luktar gott i alla fall. Ann Helen har också gjort ett helt eget test av en av våra hudvårdsprodukter. Dvs, hon har köpt de själv - och bestämt sig för att ge oss ett litet bonus test. Jättetrevlig överraskning till oss - och kanske för dig också. Läs mer i hennes blogg inlägg "Test av såpe"Olive Care serien är det många som tycker om, det har vi förstått efter anmälningarna hos flera av de duktiga bloggarna. Bente från Ålesund har fått tester från denna serien, men har inte haft tid att prova alla produkterna än. Men vi kanske får en uppföljning av henne senare? I bloggen Loftkroken berättar hon at hon har testat läppbalsam och handkräm, och att de är väldigt fuktighets bevarande. Hon har tyvärr parfymallergi - och är därför känslig mot starka lukter och hon tycker att denna kunde kanske lukta lite mindre, gärna lite mildare olivdoft. Produkten var tillräckligt bra så att hon kunde använda den. Väldigt trevligt att höra Bente!

Vi blir så lyckliga när vi ser hur kreativa ni är - se så fint testproduktene ligger här!


Detta var första delen av "Bloggarna testar hudvård" - vi väntar i spänning på om det blir ett uppföljnings-inlägg.

Vi ska njuta länge av de fina rapporterna vi har fått. För oavsett om du har sagt fantastiskt eller gett ett tärningskast som är medelbra säger vi TUSEN TACK TILL ALLIHOPA, både för att ni tog er tid till att testa - och för att ni tar er tid till att blogga om det, och sist men inte minst - för alla era konstruktiva beskrivningar. Ni har gett oss ett bra underlag till att göra en ny värdering av produkterna, och förbättra det som behöver bli bättre.


Har du provat någon av våra hudvårds produkter; Vilken är din favorit?
Vad tycker ni om att vi låter er, bloggarna, vara med och testa våra produkter. Ger det mersmak?Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar