fredag 13. juni 2014

Fyll en korg med goda saker och häng med på picknick!

Finns det något mysigare än en picknick? Vi borde verkligen göra det mycket oftare! Det är hur enkelt som helst att skapa en mysig miljö antingen det är på ängen, stranden, i skogen eller i din egen trädgård.


Hur ser din drömpicknick ut?

  • Picknick på nostalgiskt vis, med en bra filt att sitta på i parken och korgen fylld med smörgåsar och goda drycker - så enkelt, men så gott.
  • Är det mer lockande att bänka sig runt ett bord i parken, duka med tallrikar, glas och bestick och småprata medan ni väntar på att grillen ska bli klar?
  • Eller föredrar du att sitta och dingla med benen på piren och äta räkor rakt upp och ned medan barnen fiskar krabbor och leker i sanden?
  • Kanske tycker du det skönaste är att ha picknick på din terrass hemma, till ljudet av skratt, lek och skön jazz från grannarnas fönster - en urban picknick med känsla av storstadsliv? 

Så enkelt och så mysigt är det att fixa en picknick

Några skålar med tomater, marinerade oliver och lite nötter gör det lite sundare

Sköna kuddar är bra. Då finns det något att sitta på, eller att vila huvudet på med din kära intill dig!

Engångsgrejer är perfekt för picknick och lätt att bära.
Sparar dig för en massa tid och arbete så att det blir mer tid att njuta!

Picknick är supermysigt för hela familjen - och ett bra sätt att koppla av på och utnyttja dagen till fullo. En mysig sommarpicknick ger dig känslan av semester i vardagen!

Blev du inspirerad att fixa en sommarpicknick? Kika på vår senaste katalog för priser och mer information om produkterna som är med i det här blogginlägget!

Har du varit på en trevlig picknick eller har tips som du vil dela med oss?
Ta ett foto, lägg till en fin text och dela den på Instagram
Kom ihåg att använda hashtaggen #nillesverige

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar