fredag 23. mai 2014

Mors dag närmar sig – gör dagen värd att minnas!

Låt flaggan vaja i den friska vårluften till ära för mor den 25. mai. Blommande fruktträd och soliga och varma dagar ger den perfekta ramen för en skön och lugn dag för mamma. Låt henne få tid att sänka skuldrorna och njuta av det som är viktigt här i livet – de nära och kära.


Gör gärna dagen extra trevlig för hela familjen.

Börja till exempel med att låta barnen fixa frukost på sängen till mamma, kanske till och med servera nybakade frallor? Barnen vill säkert gärna få överraska sin mamma med en present på mors dag. En fin teckning eller nyplockade blommor är väl något av det mest charmiga en mamma kan få? Om barnen vill köpa en fin present till mamma så har vi många bra erbjudanden i våra butiker just nu – i det här blogginslaget ger vi tips om saker vi tror mammor gillar ☺

Gå ut och fira mors dag!

Gå ut i trädgården, gå en promenad i en park eller kanske på stranden? Ni behöver bara ta med en filt, några koppar och skålar och en kylbag med den maten ni tycker allra mest om. Vad sägs om färska jordgubbar, skivad melon, lite kallskuret och något gott att dricka? Det är inte mer som ska till för att göra mors dag lyckad.

Ni behöver inte åka hemifrån för att det ska bli mysigt. Har du en trädgård, terrass eller en liten balkong? Gör den redo för sommaren med blomkrukor och vaser, duka ett bord med en vacker duk, friska blommor och ny servis – vips; så har du skapat den perfekta ramen för familjemys med mamma! Kanske barnen vill laga maten idag och servera den ute? Om vädret inte är toppenbra går det lika bra att ha picknick inomhus. Fixa fint med nyplockade blommor och en filt på golvet. Ni kan skapa ett romantiskt uttryck med mjuka färger, eller gå för maritimt om ni gillar blått?

Grattis till alla mammor på mors dag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar