fredag 20. juni 2014

En midsommarnattsdröm

Det är midsommarafton och det bästa sättet att spendera en dag som denna är tillsammans med familj och vänner - det ska firas, sjungas, skålas, ätas och dansas långt in på natten. Hur gör du midsommar till en drömdag för dig och dina närmsta? Och skapar en midsommar som alla kommer att minnas med ett leende?Den här dagen ska vara full av glädje för alla som samlas och njuter av fest och sång.

Med traditionsrika engångstallrikar och matchande servetter och koppar kan du skapa en härlig, klassisk midsommaratmosfär. Eller gillar du bättre att mixa och matcha med olika design? Hos oss hittar du et varierat utbud av allt du behöver till din fest och vi ger gärna råd om vad som behövs!


Överraska gärna dina gäster med att bjuda på lokalt producerad saft eller cider – den här dagen ska det inte gå tomt på gott att dricka. Och du, även om ni firar ute är det helt på sin plats att använda finglasen på den här festen ☺


När det lider mot kväll är det trevligt med levande ljus. Vad sägs om att sätta fram ett fat med blockljus med små blomkransar runt?


Visa hur du har fixat fint inför midsommarfesten och dina kreativa dekorationer - vi vill gärna se! Dela foton från firandet med oss antingen på Facebook eller Instagram. Kom ihåg att använda hashtag #nillemidsommar.

Vi önskar er alla en underbar och fantastisk midsommar! Låt det bli en riktig drömdag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar