torsdag 10. oktober 2013

Vill du vinna ett presentkort?

Hos oss på Nille är det viktigt med massa mys - och nåt av det mysigaste vi vet är levande ljus. Urvalet och färgerna i våra butiker på hösten, är helt otroligt - precis som naturen ute är. Och vi vet att våra kunder och följare i sociala medier, är lika förtjusta i ljus och fina ljusfat som det vi är!

Derför vill vi gärna skicka några presentkort i posten till er - som ni kan köpa ännu mer ljus för - eller något annat som faller i smak!
Tävlingen är väldigt enkel den här gången, och håller till på vår Facebooksida (du kan läsa mer om det längre ner). Först vill vi inspirera dig med fina ljusfat, så att du kanske får några idéer till nästa gång du har tänkt att sätta ihop ditt eget ljusfat.Äppelgrönt är en härlig färg, och en stor favorit bland alla våra kunder. Här har vi använt färska, gröna blommor och fina dekorationsstenar, ihop med två gröna ljus. Ett ljusfat med rustik inspiration skapar riktigt skön stämning, och lägg märke till så effektfullt det blir med ett bordsunderlägg under ljusfatet. Den nostalgiska bilden med kubbljuset och den krackelerade ljuskoppen, sätter pricken på i:et. Här har man också använt lite dekorationssand och en liten kvist från trädgården.


Något så enkelt som ett ljusfat, och vips - oändliga möjligheter till att skapa sitt eget uttryck!
Du finner ljusfat i våra butiker nu, från kr 59,-


Är du redo att få veta hur just DU kan vinna ett presentkort från oss?

Det är väldigt enkelt - allt du behöver göra är att besöka vår Nille-facebooksida via länken som ligger här! Lägg in en kommentar om varför du gillar ljus och ljusfat, så är du med i utlottningen av max 5 presentkort á 200 kr (vi lottar ut ett presentkort per 50 som kommenterar - och vi är redan långt över 100 kommentarer!)

Märk: Du är endast med i utlottningen om du lägger in kommentar under posten på facebook!

Har du blivit inspirerad till att göra ditt eget ljusfat nu? Dela gärna bilder med oss på Instagram (gärna med taggen #nilleljusfat), eller ladda upp en bild på vår facebooksida. 


Välkommen med i höstens mysigaste give away!

Lycka till alla fina följare!
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar