mandag 7. oktober 2013

En flirt med kontraster i vit miljö

Är du en av de som älskar vit inredning, och leker med tanken på att strama upp det vita med mörkare toner och detaljer, men är osäker på hur du kan göra det? Svenska bloggare älskar att dela med sig av sina hem och sina inredningsidéer, och det är en härlig värld där ute där man finner massor av härlig inspiration. Och ja, dessutom tips på hur man kan piffa upp sitt vita hem med fina mörka kontraster.

Låt oss ta en titt på några duktiga bloggare som kombinerar den ljusa inredningen med mörka detaljer:

 - inspiration från fabrik och industri med härliga detaljer
Vi föll för den här väggen; Fina tavelramar i olika storlekar och material, några med och några utan bilder, gör att väggen blir extra spännande. Det är också lätt att byta ut om man hittar nya eller om man vill ändra hela färgskalan. Någon gillar kanske ännu mera färgstarka kontraster? Denna fina detaljen på den annars så vita väggen, gör att det blir mycket mer spännande, och det gillar vi verkligen!- härligt och charmigt med ett inslag av nostalgi

           


Vem vill inte ta en liten paus på den här fina svarta stolen och trevliga köket? Vita rena väggar, med skira spetsgardiner som släpper in dagsljuset. Fina små detaljer som den mörka blomkrukan på det vackra bordet - det ger en härlig känsla av att man befinner sig i ett gammalt rum. Romantik och rustik är nyckelord för detta vackra rum. Vänder man på stolen kan man faktiskt sitta och beundra den fantastiska naturen utanför - kan det bli bättre?
Härliga mörka detaljer skapar kontraster till ljusa väggar och möbler!En ljus, lätt och smakfull inredning, gör att det är enklare att få fram sina egna och speciella detaljer i inredningen, och detta genom att bara införa mörka detaljer som svart, mörkbrunt och grått. Ljusfat i mörka färger, ljusstakar och levande ljus, dekorationsfigurer, tavlor med fina bilder, snygga mattor och kuddar - detta är några av detaljerna som kan skapa fräscha kontraster i din interiörvärld.

Du har kanske lust att använda bilderna och bloggerna som vi har visat fram här som inspiration, för att få en liknande interiör hemma hos dig?


Vi älskar att leka med kontraster i inredningen
- och just nu älskar vi mörka detaljer!

Vilken kontrast har du i din inredning?
2 kommentarer:

 1. Hej Nille Sverige!
  Vad kul att ni gillar min blogg!
  Jag hittar ingen kontaktinformation till er, var vänlig och skicka mig ett mail; hannahjort@live.se
  Mvh Hanna

  SvarSlett
 2. Hej Hanna! :-)
  Du kan nå oss på nilleisverige@gmail.com

  Ha en fin dag!

  Mvh
  Nille Sverige

  SvarSlett