torsdag 24. oktober 2013

Halloween: Steg-för-steg sminktips

Vi älskar verkligen allt som har med Halloween att göra. Glädjen i barnens ögon när Halloween närmar sig. Planering av hur man ska fira kvällen; Handla in halloween effekter, och inte minst, godiset som ska delas ut när det ringer på dörren. Men det som är allra roligast, tycker vi, är att färdigställa och köpa in det som behövs till kvällens utklädning och fundera om man ska sminka ansiktet själv eller ha en mask i år?

Vi tycker själva att det kan vara ganska så läskigt med eget smink, skrämsels faktorn blir mera levande än med en mask, som bara har ett stelt uttryck. Du har också större valfrihet med smink och du kan själv påverka vilket uttryck du vill ha.


I år ska vi presentera våra bästa sminktips på Halloween; 
Vad föredrar du, vampyrdrottning eller gammal häxa?

Vilken är din favorit? Vampyrdrottning eller gammal häxa?Sminka dig själv: Steg-för-steg guide till hur du kan sminka dig som en gammal häxa
Läskigt söt häxa, eller hur? Du kan också överföra sminktipsen till vuxna ansikten. Det är bara din egen fantasi som sätter gränser. 


Sminka dig själv: Steg-för-steg guide hur du kan sminka dig som en vampyrdrottning

Härligt skrämmande vampyrdrottning, eller hur? Vi hade nog blitt lite skrämda om vi hade mött en som var sminkad på det där viset en sen natt. 

Detta är våra två förslag; Välj själv hur mycket smink du vill använda för att skapa den läskigaste masken på halloween. Häxdräkt - köpa eller laga själv?
Här är några flera dräkt- och sminktips. Låt dig inspireras och stjäl gärna idéerna härifrån 


Vår nyaste Nillekatalog är proppfull av allt du behöver för en vällyckad Halloween, den kan du läsa här. Du kan välja och vraka bland de läskigaste dräkterna eller du har kanske en favorit bland de söta dräkterna som är beräknade till de mindre barnen. Bestäm själv hur din optimala Halloween ska bli 


Vad är det du älskar med Halloween? Föredrar du att sminka dig själv eller funderar du på att köpa en mask i år? 
Hur gör du med dräkten?


Vi vill väldigt gärna se era utklädningar till Halloween, masker, pynt, bordsdukning och smink. 
Var med och dela dina bästa och mest skrämmande halloween tips.
Dela gärna bilder med oss på vår facebooksida eller på Instagram. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar