mandag 26. august 2013

GIVE AWAY; Vinn din egen Smoothie Maker!

Finns det något bättre och mer förfriskande än nyttiga, goda smoothies? Att snabbt kunna laga sin egen frukost eller lunch, eller en smaskig dryck som dessert till middagen. Möjligheterna är oändliga - och för att fira att Nille nu har börjat sälja smoothie-maskiner, har du nu chansen att VINNA din egen Smoothie Maker, samt en fin receptbok!

Läs mer om tävlingarna nederst i innlägget Vet du att det är otroligt enkelt att laga fantastiska smoothies?
Du behöver inte alla möjliga avancerade ingredienser, det mesta kan göras med frukt och grönsaker du redan har hemma. Det är bra att laga mat när man vet vad maten innehåller; inga konstgjorda tillsättningar eller konserveringsmedel, och precis så sur eller söt som vi vill ha den!

Nu har vi en praktisk och god Smoothie-maskin i våra butiker!  
En av våra nyheter i butikerna just nu, är vår väldigt enkla, praktiska och fina smoothie-maskin! Den är otroligt lätt att använda, lätt att rengöra och tar väldigt liten plats i köksskåpet. Endast 299,- i din lokala Nillebutik. 
Detta behöver du för att laga din egen smoothie
Allt du behöver är en smoothie-maskin, färska eller frysta bär och frukt - eller du kanske föredrar smoothie med grönsaker i? Juice, isbitar, yoghurt eller glass - du sätter i det som gör din smoothie bäst. Om du vill runda av smaken, kan du tillsätta lite socker, honung eller agavesirap! Det är allt :-)


Vår första smoothie i ny Smoothie Maker, blev lagad med följande ingredienser:
  • Turkisk yoghurt
  • Frysta jordgubbar och hallon
  • Lättmjölk
  • Lite agavesirapAlla ingredienserna sattes i samtidigt. Smoothies-maskinen kördes tills allt var blandat ordentligt, bara en minut åt gången så inte maskinen blir för varm. Och på väldigt kort tid fick vi den härligaste smoothie du kan tänka dig - perfekt!Absolut hemlagad och VÄLDIGT god!


Smoothie-maskin med väldigt smart drickflaska!
Lägg märke till flaskan som smoothiesen blir gjord i; den är en drickflaska! Så, i tillägg till att det är i den du blandar alla ingredienser, så är den också klar som drickflaska när smoothien är färdig. Vrid av flaskan från maskinen (ha kvar delen med knivarna på) vänd och vrid av knivdelen och sätt på korken. Nu har du ända upp till 0,6 l med härlig smoothie till att ha med dig i bilen, på resan, på jobbet eller annat. 

Tips; Du kan också använda smoothies-maskinen till att laga dina egna milkshakes, byt ut isbitarna med vaniljglass - det smakar underbart!
Nu kan du VINNA din egen Smoothie Maker 
och samtidigt få en fin receptbok av oss!


Vill du vara med?


Tävling på Facebook
Om du går in på vår Facebooksida, så kan du berätta för oss vad som är din optimala smoothie-ingrediens. Registrera namn och e-post, så är du med i utlottningen av en av vinsterna!

Tävling på Instagram
På Instagram vill vi att ni ska ta ett foto av det ni anser är den optimala ingrediensen för att laga härliga smoothies, och tagga bilden med #nillesmoothieSE. Kom ihåg att din profil måste vara öppen för att vi ska kunna se bilderna och ge dig besked om du vinner (vinnaren kontaktas på Instagram). Du kan inte tagga gamla bilder, men kan naturligtvis dela gamla bilder på nytt. Kom ihåg; det måste vara ditt foto eller ev att du har lov att använda det. 

Vi lottar ut två vinnare den 8:e september!


Två tävlingar - två möjligheter att vinna!
(men du behöver självklart inte delta i bägge)
Vinnaren på Facebook och vinnaren på Instagram får; 
1 st Smoothie Maker från Nille + 1 receptbokSmoothie Maker på Nille;
praktisk, enkel och lätt att rengöra!
Kr 299,-Lycka till i tävlingarna, 
och lycka till med smoothie-lagandet!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar