søndag 2. juni 2013

Vi har korat en vinnare till Legoland-tävlingen!

Äntligen har vi utsett en vinnare av vår Legoland-tävling - och allra först vill vi gärna tacka alla som har varit med på ett eller annat sätt! Antingen om du har laddat upp en bild, berättat för oss vilken som är din favoritbild, hejat på din favorit eller helt enkelt låtit dig inspireras av några av bilderna till ett kalas du har arrangerat; tusen tack för engagemanget! 

20 finalister har varit med i sista rundan i Legoland-tävlingen. Nu har våran jury påverkats av era röster, och samtidigt kikat efter våra egna favoriter bland finalisterna - och vi är redo att kora en vinnare bland alla de härliga kalasbilderna!

Grattis Maria Andersson, du vinner premieresan till Legoland!

(skicka oss din kontaktinfo till nilleisverige@gmail.com)


Vi har haft det mysigt med bilder av kakkladdiga barn, läckra muffins, tårtor som har gjort både sjörövare, princessor och Lynet-entusiaster lyckliga. Vi har också blivit inspirerade av kalasdukade långbord och smarta lösningar. Tack!

Vi är också glada över att vi kan premiera de 19 andra finalisterna med ett presentkort på 500 kr vardera - för det är så härligt när det inte är någon som förlorar! Vi önskar er alla en fin shoppingtur på Nille (skicka oss er adress till nilleisverige@gmail.com, så kommer presenten i posten).


Gratulerar till alla 20 finalisterna
 - och tack till er som har bidragit i denna tävling!


Förresten;
har ni sett att vi har en födelsedagstävling på Instagram varje månad?

Om du arrangerar en födelsedag, för dig själv eller någon annan, i en månad, så kan du ladda upp en bild med tema 'kalas' på Instagram, och märka det med #nillekalas0613 för juni, #nillekalas0713 för juli osv. Vi utser en vinnare vardera månad som får en trevlig födelsedagsöverraskning i brevlådan från oss i Nille!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar