tirsdag 26. mars 2013

Påskverkstad, så enkelt och så mysigt!

Påsken står för dörren och en del av er har kanske redan börjat med påsklovet. Flera röda dagar på kalendern, och det betyder tid till mys med familj och vänner. En del reser bort, till fjälls eller till stugan, och många åker skidor och njuter det som förhoppningsvis blir tidernas påskväder. Andra vill tillbringa påsken i en storstad eller helt enkelt bara njuta sina lediga dagar hemma. Många bjuder hem nära och kära till påskmiddagar eller andra trevliga stunder - och vad man gör, spelar egentligen ingen roll, så länge man gör det ihop med de man tycker om.


  


Det är dags för påskverkstad!
En av våra mysiga påsktraditioner, är att samla familj och vänner till en påskverkstad. Vi samlar stora och små, men det är inte antalet som är viktigast; en påskverkstad fungerar bra för allt från en person till väldigt många! I år samlade vi ett gäng på 14 stycken i åldern 2 till 40 år, och fick gjort så mycket fint påskpynt. Det är inte så mycket som behövs för att man ska kunna låta kreativiteten flöda. Några färgade ark, lite lim, en sax, kanske lite filt och färgad ull. Om man lägger till ett par timmar ledig tid, fina människor och ett stort bord man kan samlas runt, så är det allra mesta klart för lite påskmys! Många av oss känner väl till utblåsta ägg som målas, men det finns mycket fint på hobbyfronten där också, om små barnhänder har en förmåga att krossa såna ägg - då kan man köpa fina ägg som är gjorda för just detta. På våran verkstad hämtade vi fram rester från tidigare verksteder, och la till ett par av hobbypaketen från våra butiker - så att vi fick något helt konkret att jobba med. Det är ju en del av oss som behöver lite hjälp med att få igång kreativiteten, och då är färdiga 1-2-3 set helt fantastiska!


        


       
Påskverkstad kräver sitt påskgodis!
Det största påskägget vi kunde hitta blev inköpt till anledningen - och proppfullt med det mesta vi lyckades hitta av påskgodis. Här blev det därför en god anledning till att testa årets påskgodis från påskägget, samtidigt som man hade det mysigt och lagade sitt favoritpynt. Produktiviteten var på topp, med god hjälp av några små handfullar med godis, och alla var jättenöjda med dagens påskpynts fångst.


 
Vi längtar redan till nästa års påskförberedelser, och till att samlas för en trevlig stund med utväxling av gemensam påskkreativitet och att vara i varandras sällskap!Har du några påsktraditioner med dina nära och kära - som helt enkelt bidrar till att göra eran påsk helt perfekt? Då hoppas vi att du tipsar om vad det är i kommentarfältet, så att vi kan sprida goda påskförslag till det svenska folket!


Vi önskar dig en riktigt Glad Påsk!


Förresten - info om kundklubb och födelsedags tävlingar; 
  • Har du sett att du kan bli medlem i vår kundklubb? Klicka här, registrera dig och få exklusiva och bra erbjudanden direkt till din mobil eller e-post. Om du registerar dig med sms, får du det första erbjudandet på en gång, och e-post erbjudanden startar vecka 16.
  • Har du deltagit i vår födelsedagstävling? Faktiskt så har vi två olika tävlingar nu i mars, så om du har delat någon födelsedagsbild med oss denna månad, kan du vara med i dragningen av två vinster!
    • Vi har en tävling där vinsten är en resa för hela familjen till Legoland i Billund under 2013, och för att delta där kan du ladda upp foto(-n) på vår facebooksida här eller tagga fotot med #nillekalas2013 på Instagram. 
    • Varje månad genom året kommer vi också att utse det födelsedagsfotot vi gillar allra bäst, och ge en skräddarsydd present från Nille till vinnaren! Den tävlingen arrangeras enbart på Instagram, och där måste du tagga fotot med #nillekalas0313 för att delta. Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar