torsdag 21. mars 2013

Välkommen till Nille-klubben

Många har frågat oss med jämna mellanrum om inte Nille borde ha en egen fördels klubb för sina kunder. Nu är er önskan hörd: Därför är det extra roligt att kunna annonsera och berätta för er att Nille-klubben nu är en realitet!
Vad är Nille-klubben?
Nille-klubben är vår egen kundklubb för dig som älskar inredning, som njuter när stearinljusen är tända - och älskar att fira de stora och små stunderna i livet; Födelsedagar, jul, påsk, alla hjärtans dag, ja - helt enkelt alla anledningar som är värt att fira - och utan att det behöver kosta så mycket.

Som medlem i Nille-klubben får du massa härlig inspiration, tips och idéer i tillägg till exklusiva erbjudanden som är valt ut till dig som medlem. Du får erbjudanden direkt till din e-post eller mobil!

Hur blir jag medlem?
Det är enkelt att bli medlem i Nilles kundklubb: Registrera dig via vår Nille Facebooksida genom att gå in på vår sida och så väljer du den lilla Nille-klubb ikonen under huvudbilden. Då kommer du till ett registrerings schema där du ska fylla i alla fälten som är märkta med en * och trycker på knappen som heter "Registrera mig" - då är du medlem. Du kan också klicka här för att komma direkt till våran Nille-klubb sida.
När du har registrerat dig får du en bekräftelse med ett introduktions erbjudande tillsänt på en gång! Du kan registrera dig med din datamaskin, ipad eller smarttelefon.

Om det skulle vara så att du inte har någon dator, smarttelefon eller ipad tillgängligt så kan du registrera dig genom att fylla i ett schema manuellt i din Nillebutik.

Så här ser registrerings schemat ut på vår Facebooksida;


Tryck på bilden för att komma direkt till vårt registrerings schema!


Varför ska jag haka av i rutan under "Registrera mig!" och vad betyder det?
Genom att haka av i den lilla rutan under registrerings schemat bekräftar du att vi kan skicka dig relevanta erbjudanden och information om det som händer i Nille-klubben, på e-post eller SMS.
I tillägg är det också våran garanti till dig om att dina upplysningar som du har skickat till oss inte kommer att skickas eller säljas vidare till andra parter. 
Hos oss är dina upplysningar trygga!
Du kommer heller inte att översvämmas av erbjudanden från oss, varken på e-post eller SMS.


I våran kundklubb finns det inga krångliga regler och det är självklart helt gratis att vara medlem. Det är enbart fördelar för dig som Nille kund om du är medlem i Nille-klubben!


Vi ser fram mot att höra och se eran respons på Nille-klubben
Dela gärna era erfarenheter med oss!
Om du har några frågor eller tips kan du skicka de till oss här på bloggen eller skicka ett meddelande på vår facebooksida!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar