onsdag 3. april 2013

Justin Bieber: Nedräkningen har börjat!

Nu behöver vi inte längre snacka om att Justin Bieber snart kommer till Sverige. För det handlar inte längre om många månader eller veckor - om bara några få dagar är JB äntligen i Sverige, i egen hög person, och för allra första gången!

Vi vet att det är många som har fått tag i biljetter - men även om han faktiskt ska ha 3 konserter är det många som tyvärr inte får uppleva sin idol livs levande på Ericsson Globe Arena, eller Globen som den kallas i folkmun, den 22, 23 och 24 april 2013!

Även om du eller ditt barn inte har fått tag i biljetter, kan du göra allt du kan för att få hem drömprinsen till dig. Inte på riktigt då, men med enkla metoder kan du själv skapa upplevelsen av att vara på konsert!

Om du är en äkta Belieber kan du skapa känslan av att han är där hos dig - och du är hos han. Med några få Justin Bieber effekter kan du ha en helafton med prinsen.

Just nu i dessa dagar före det hela brakar lös, bugnar det av Justin Bieber-effekter i våra butiker, ta en titt på vårat utval här!Vad tror du om att låta barnen arrangera sin egen Justin Bieber fest hemma? Här har du några tips från oss:
Så här kan ni skapa en nära-Justin-Bieber-upplevelse hemma i ditt eget vardagsrum;
  • Samla ihop gänget.
  • Ta med dig din(a) favoritsaker med Justin Bieber.
  • Sätt på konsertfilmen "Never Say Never" på videospelaren.
  • Pumpa upp stereoanläggningen på fullt ös med hans plattor och sist, men inte minst, sjung för full hals!
  • Ha skoj, mys, skratta, svamla, skvallra om JB.
  • Skrik högt när favoritlåten startar.
  • Gråt ihop när den finaste sången spelas.
  • Få gåshud när Justins ögon möter dina!
Om du inte kan uppleva konsertstämningen på riktigt, då kan du skapa den själv! Det krävs inte så mycket, och det är otroligt mysigt att kunna göra såna saker ihop - både vuxna och barn!

Ska du eller ditt barn på Justin Bieber konserten?
Dela gärna med oss varför NI är Justin Bieber fans!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar