fredag 5. desember 2014

"My friend Cayla" Årets leksak 2014 - du hittar den hos Nille!

Säg hej till "My friend Cayla" - den interaktiva dockan som du kan prata med som om hon var en äkta vän!

Vi är så stolta av att ha "Årets leksak 2014" i våra butiker, och i tillägg till ett helt fantastiskt pris: Cayla docka 499kr (ordinarie pris i butiker är 699kr) Erbjudandet gäller bara vecka 49 och 50.


Det här är Cayla!

Cayla är en interaktiv docka, du frågar och hon svarar - på svenska! Cayla läser gärna berättelser och spelar spel med dig. Hon kanske till och med kan hjälpa till med läxorna? :)

Fråga om geografi, matte, vädret, kända personer, histora, hur mycket klockan är och mycket mer. Cayla har svar på det mesta ditt barn undrar över. Ett roligt och kreativt sätt att lära sig nya saker.

Hur fungerar Caylas datormoln - och var var får hon svaren ifrån?

Cayla-dockan kan svara på en enorm mängd frågor, och hon hämtar svaren från Internet, närmare bestämt ett datormoln, är det inte fantastiskt? För att prata måste dockan kopplas till en enhet med iOs eller Android operativsystem, via en app. Appen väcker Cayla till liv så när du frågar henne något gör appen om det du säger till tekst, som så används till att söka upp svaret i appens databas.

Om du frågar något personligt, till exempel "vilken är din favoritfärg?" hämtar hon svaret från sin egna förprogrammerade databas utan att använda Internet. Men om du frågar något hon inte har lagrat söker hon upp svaret på Internet. Om du försöker "lura" Cayladockan med frågor som "vem är presidenten i Sverige?", så berättar hon att det inte finns någon president i Sverige, men att vi har en statsminister.

 

 

Cayla är barnsäker!

Något av det viktigaste med Cayla är att hon är barnsäker, något som betyder att hon inte svarar på frågor som inte passar in i ett barns värld. Skulle det komma frågor som Cayla-dockan inte förstår kan man försöka ställa frågan lite annorlunda. Om hon fortfarande inte svarar kan det vara för att hon inte hittade ett barnvänligt svar.

Cayla är en perfekta julklappen!

Att Cayla blev kårad till "Årets leksak 2014" betyder kanske att hon blir årets julklapp hos många i år? Eftersom Caylas favoritämnen är mat, djur, skolan, vädret och matematik - passar hon kanske för ett barn som du känner väl?

Hon har trendiga kläder och långt hår som kan borstas, i tillägg till att man kan köpa fler kläder till henne. Cayla är 45 cm, batteridriven och är rekommenderad till barn från ca 3 år.


Vi ser fram emot att höra om glada barn som har fått en ny kompis under julgranen i år!

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar