mandag 10. november 2014

Behind-the-scenes: Vi förbereder för julen!

Vi har länge sett fram emot att lansera julens inspirationskatalog, vi började förbereda den stora katalogen redan när det var sensommar i luften. Det är lite speciellt att jobba med julen och julprodukter när termometern visar många plussgrader. Men, även om det låter lite konstigt; så klarade vi faktiskt att komma i julstämning trots att det var många månader igen till december. Kanske inte så konstigt när du ser omgivelserna vi var i.Med på produktionen av inspirationsmagasinet hade vi fotograf Alexander, Grafisk designer Lena, Art director Hege och Stylis Camila. Vi "flyttade" in alla hos Lena, som är platsen för julens inspirationsmagasin.


Arbetsdagen blir aldrig tråkig när vi är på fotografering; fotograf, art director, dekoratör och stylist är i farten och vi älskar jobbet! Det testas, provas, felas och jublas när vi får till vinnarbilden. Fotografen lägger sig gärna på golvet om det betyder att vi får till den perfekta vinkeln. Inspirerande fat danderas; med eller utan? Skall vi har mer eller midnre? Ingenting överlämnas till tillfälligheter när vi skall skapa inspiration och tips till våra fina läsare och följare.

Lukten av nybakade pepparkakor hänger i luften och det är florsocker över allt. Det hör till när julförberedelserna är igång!Hur skulle det vara att bjuda hem vänner till en gemensam julbaksdag? Det är perfekt för både vuxna och barn, och det blir ju bara trevligare ju fler man är. Kanske starta en ny tradition?


Vad är väl julen utan tomtar? Stalltomtar, skogstomtar och jultomtar - överallt i jul, i alla skrymslen och vrår. Kanske pynta upp en ljuslykta med en tomte eller två? Lek med möjligheterna och släpp fram kreativiteten med ljusfat, och pynta upp ljusstakarna med juldekorationer - du hittar garanterat det du behöver hos oss.


Vi hade officiell öppning av julbutiken lördag 8 november. Många julprodukter finns redan nu i butikerna och fler kommer i dagarna som kommer.Med julens stora inspirationsmagasin önskar vi att göra det lättare för dg att planera julen i god tid innan julen ringer in. Använd den gärna som ett sorts uppslagsverk när du skall hitta inspiration til dukningar och serviettvikning, eller helt enkelt till allt du behöver för att förbereda hur ditt julbord skall se ut. Antingen om det är med vännerna eller julbordet som familjen skall samlas runt.

http://www.e-magin.se/paper/8tm0g4qc/paper/1
Läsa Inspirationsmagasinet här!

När fotograferingen var över var vi fulla av härlig julinspiration och vi kan äntligen slappna av. Vi lägger märke till att doften av julrökelse fortfarande fyller rummet och lutar oss tillbaka och bara myser. Det hoppas vi att ni också gör - och att ni myser med vårat julmagasin.

Då återstår bara att önska er en riktigt fin förjulstid! Ta tid att mysa, slappna av och var tidigt ute med planeringen. Då kan du njuta av julen medans julfriden sänker sig och julstämningen närmar sig!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar