søndag 26. oktober 2014

Värmeljusen från Nille blev BÄST I TEST i norska TV2 Hjelper Deg

Vi är otroligt stolta!

TV2 Hjelper Deg utförde sitt test av värmeljus torsdag 23. oktober, Nilles 50 pack Mimosa värmeljus med plastkopp och åtta timmars brinntid, blev kårade till testvinnare - så himla roligt!

http://www.tv2.no/2014/10/23/underholdning/forbruker/615227

 Klicka på bilden för att se hela ljustesten.

 TV2 Hjelper Deg testade ljusen på följande sätt; Alla ljusen sattes i ett dragfritt rum med lika stort avstånd mellan ljusen. Två ljus från varje paket blev testade och brinntiden baserades på det ljuset av de två som slocknade först.


I testen blev det lagt vikt på både den faktiska brinntiden och om flamman brann fint och jämnt, och våra Mimosa-värmeljus brann i 8:03 timmar. Vi gillar våra värmeljus i klar kopp, eftersom att den klara koppen gör att flamman skiner igenom och lyser upp hela ljuslyktan! Som TV Hjelper Dig skrev i sin test;

"...de ljusen vi allra helst vill ha i fönsterkarmen är Nilles Mimosa-ljus. För i tillägg till att de brinner i över 8 timmar, så brann de med en fin, klar flamma som lyser upp i höstmörkret."


När man älskar att tända levande ljus så som vi gör, är det viktigt att vara försiktig och följa några enkla råd. Levande ljus måste behandlas med respekt. Tänk på alla olika ljus som finns, alla måste hanteras på rätt sätt för att brinna rätt och under säkra förhållanden. Vi har skrivit flera bloggposter om det tidigare, och vi påminner om gärna om våra råd; här hittar du Nilles bästa råd om försiktighet när det gäller ljus.

Visste du att vi har 100% nöjdgaranti på alla våra stearinljus? Det betyder att om du inte är nöjd med ljusen du köper hos oss, får du pengarna tillbaka! Läs mer om vad 100% nöjdgaranti betyder för dig här!

Nu tänder vi några värmeljus och önskar er alla en riktigt fin söndagskväll!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar