mandag 20. oktober 2014

Gör dig redo för halloweenfest!

Skall du arrangera en halloweenfest?
Det skall vi, och vi har bestämt oss för att ha tidernas bästa halloweenfest. Vi samlas hemma med våra vänner och deras barn, sätter ut en pumpa med ljus ute och fyller hela huset med skräckinjagande fasa! Bordet dukas med dödskallar, levande ljus och krypande spindlar.


Smart tips! Använd spindlar och drakulatänder i bordsplaceringen.

Ge gästerna, både dina och de små som skall ut på "bus eller godis"-runda, gåshud! Du kan till exempel dämpa belysningen och spela upp ruskiga ljud i bakgrunden; ljud av knarrande dörrar, skrik
och åskväder förstärker stämningen runt ditt läskiga bord.


I våra Nillebutiker svämmar det över av ruskiga dekorationsaker och läskigt halloweengodis som kan göra ditt festbord komplett. Dekoreringarna i den här bloggposten är alla från våra butiker, så det är fritt fram för att stjäla inspiration.

Pappersservis med halloweentema. Enkel och dekorativ. En självklarhet på festen!

Och hur skulle det vara att använda en avkapad hand som bordskort? Skönt att veta att den inte är äkta... Lek med halloweeneffekter, hitta på något eget eller låna ideer från hemsidor och bloggar - eller från Nilles Pinterest board.

Byt ut ettiketterna på läskflaskorna, du hittar dem i våra butiker!

Kolla in ettiketterna på läskflaskorna i de olika bilderna, det är klistermärken kan du sätta på dina vanligaflaskor för att ge dem ruskiga namn - det här är verkligen pricken över i'et på halloweenfesten - och du kommer garanterat att imponera på dina gäster!


Ingen halloween utan pumpa med ljus! I tillägg till många fina lyktor och ljus kan du också pynta med äckliga små kryp, dödskallar och spindelväv, det fungerar som stämningsskapare både inne och ute.


Har du blivit bjuden på halloweenfest, eller skall du ha en själv? Funderar du på vad du och barna skall klä ut sig till? Kom in till oss, butikerna är fulla av kostymer, masker, peruker och smink. Det skall inte så mycket till för att se riktigt hemsk ut. Och det behöver inte kosta så mycket heller.

Det viktigaste är att vi skall ha en kväll full av skrämmande upplevelser, bus eller godis, och sist men inte minst skräckinjagande vänner i alla åldrar.


Vi i Nille hoppas du får en riktigt läskig och skrämmande kväll!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar