mandag 23. september 2013

Det bästa som finns är temakalas!

Alla barn älskar att fira sin födelsedag och ha kalas, och även om det är extra roligt att fira sin egen födelsedag, är det ju jätteroligt att fira sin bästa kompis eller en klasskompis födelsedag också! Det är många som har ett eget tema på kalaset - och det finns mängder av olika teman att välja bland;

Förslag till Prinsesskalas!
Assietter, koppar, servetter, sugrör, hattar och goodiebags
- detta är bara lite av allt du finner i våra butiker!


Eller varför inte presentera kalaset för husets prins med tema från "Planes", eller "Flygplan" som filmen ska heta på svenska? Då är det nog många film- och farttokiga barn som kommer att le från öra till öra!


Inspiration till "Planes"-kalas!För ett kalas med fart och spänning; Planes eller Flygplan, som den heter på svenska. Det är den nyaste Disney-filmen med premiär 27:e september, 
och vi ska både se filmen och säkra oss det här kalas temat till våra barns födelsedagar!


I våra butiker hittar du ännu fler olika kalas teman till både killar och tjejer; Disney, Fotboll, Party - det är bara några av våra temaförslag, som ni kan se på bilden under. 

Du hittar många fina och gulliga kalasnyheter i våra butiker just nu, så ifall du behöver tips och inspiration, små presenter och godis till goodiebags, eller presenter till födelsedagsbarnet; då är du hjärtligt välkommen! Sätt dig ner och planera ditt kalas med vår nyaste Nillekatalog i handen, för här hittar du nämligen ännu flera bilder av våra kalasnyheter!

Födelsedagsbutiken Nille har allt du kan önska dig och behöver, både om du ska arrangera, eller om du ska på ett barnkalas! Och du, ett sista litet tips; vi säljer helium behållare och heliumballonger, och om det är nåt som är extra skoj för barnen, så är det just heliumballonger!  
Vi använder de själva till att pynta till kalas, men skickar också gärna hem alla kalas gästerna med varsin fin ballong. En av våra följare på Instagram, delade den här bilden med oss - där hon hade dekorerat stolarna runt bordet med varsin ballong. Enkelt och fint, eller hur? Tack för tipset Helle!


Vi önskar alla våra läsare trevliga kalasfiranden framöver!
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar